De coaching gesprekken bij Atelier Alter Ego worden niet vergoed via de zorgverzekering. Wat Atelier Alter Ego je biedt is de mogelijkheid om je eigen ‘pakket’ te kunnen samenstellen. Een pakket dat past bij jouw hulpvraag en jouw budget.

Individuele sessies
Kennismakingsgesprek (45 min.): € 40,00
Uurtarief: € 55,00
Anderhalf uur: € 75,00
Skypemoment, half uur: € 25,00
Belmoment, half uur: € 25,00

Wanneer het gewenst is dat de gesprekken op een andere locatie –niet bij Atelier Alter Ego - plaatsvinden dan worden de gemaakte reiskosten in rekening gebracht (kilometervergoeding en parkeerkosten)

Bijzondere sessies
Atelier Alter Ego wil ook graag gesprekken aanbieden ‘op maat’. Dat betekent dat er gesprekken kunnen plaatsvinden die buiten de kantooruren vallen. ’s Avonds dus, of al vroeg in de morgen. Een bijzonder aanbod is de ‘Vroege ochtendsessie’ (alleen vrouwen). Wat denk je er van om ’s morgens om 06.00 uur in de polder te gaan wandelen - in alle rust en stilte – en je zo voor te bereiden op de dag en de zorgen van de nacht los te laten.

Of juist ’s avonds om 21.00 uur, om de dag door te spreken, je dag af te sluiten en je voor te bereiden op de nacht.

Uurtarief bijzondere sessies: € 80,00
Anderhalf uur: € 95,00


Daarnaast biedt Atelier Alter Ego ook gelegenheid om een volledige dag aan de slag te gaan. (Eventueel uit te breiden naar 2 dagen). Voor meer informatie, neem contact op met Atelier Alter Ego.

Tarieven Eetclub 121
De bijeenkomsten van Eetclub 121 worden over het algemeen bij deelnemers thuis gehouden en hebben daarmee een informeel karakter. De bijeenkomsten zijn kleinschalig, laagdrempelig, persoonlijk en bieden een veilige setting om ervaringen te delen. (Onder Eetclub 121, ‘Praktisch’, lees je een ervaringsverhaal).

De frequentie van de bijeenkomsten vindt plaats in afstemming met de deelnemers. Het aantal deelnemers voor een Eetclub 121 zijn minimaal drie en maximaal vijf.

Een bijeenkomst van Eetclub 121 duurt zo’n twee uur en kost € 25,00 per deelnemer per keer, exclusief vergoeding reiskosten coach.

Eetclub 121 maakt gebruik van een werkboek. Prijs: € 25,00 

Bijzondere sessie
In het kader van Eetclub 121 is het ook mogelijk om een 2- of 3daagse sessie af te spreken met de mogelijkheid tot overnachting. (‘Hutje op de hei’). Voor meer informatie, neem contact op met Eetclub 121 of Atelier Alter Ego.